A je i sigurt

Publikuar më 20/12/2014

Një ministër niset në rrugë me veturë dhe e ndal policia.
– Letërnjoftimin dhe lejen e vozitjes. Ooo, qenkeni ju z. ministër. Më falni, vazhdoni.
– Jo, jo. Veproni ndaj meje si ndaj çdo qytetari!
– Në rregull ministër, futi nja 20 euro në letërnjoftim dhe jeni të lirë të vazhdoni.

Të ngjashme

Ska komente

Komento