A janë shëruar budallenjtë?!

Publikuar më 22/03/2013

Ne spitalin e budallenjve ju vune te hanin ne pjata bosh per te provuar nqs ndonjeri ishte sheruar.

Te gjithe filluan te hanin , vetem njeri nuk po hante.

Kujdestari mendoi se ai ishte sheruar dhe e pyeti pse nuk po hante.

-Po pres te ftohet, u pergjigj…

Të ngjashme

Ska komente

Komento