A e dini se…

Publikuar më 07/03/2010

Zoti  krijoi token – E beri pushim
Pastaj krijoi burrin – E beri prap pushim

Pastaj krijoi gruan……..dhe qe nga ajo dite nuk gjeti me kohe per pushim as burri e as vete Zoti…. 😛

Të ngjashme

2 Komentet

  • Reply kitaki 23/10/2010 at 11:57 am

    pershendetje,deshta vetem tju them te kesh rrespekt dhe frik ndaj Zotit qe ka krijuar qdo gje.

  • Reply Allahu Ekber 05/01/2013 at 9:14 pm

    Mos folni palidhje Se Zoti esht nalt e ju nin 😛
    Kitaki edhe kom tnjejtin mendim

  • Komento