A din te mjelesh dhe te ngasesh traktorin ?

Publikuar më 13/04/2017

Nje djale kerkoi pune tek nje fshatar.
– A din te mjelesh dhe te ngasesh traktorin ? – e pyeti fshatari.
– Ta ngas traktorin dij, por per ta mjelur, se kam bere ndonjehere.

Të ngjashme

Ska komente

Komento