60 mollë ne ditë

Publikuar më 16/09/2011

– Shumë sport dhe pak cigare, e këshillon mjeku pacienten , në vend se të pini një cigare hani një mollë!

– Mirë i thote pacientja, por doktor 60 molla në ditë a nuk janë pak si shumë ë ?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento