4 murgeshat

Publikuar më 27/06/2014

Vdesin 4 murgesha dhe dalin perpara Shen Pjetrit mes ferrit dhe parajses.
Rrefeni mekatet tuaja – thote Shen Pjetrri

E para: une nje here kam pare 1 organ mashkullor.
Shen Pjetri: laj syte me uje te ngrohte dhe kalo.

E dyta: une nje here kam prekur nje organ mashkullor.
Shen Pjetri: laj duarte me uje te shejte dhe kalo.

Kur dy te fundit po ziheshin per radhen.

Shen Pjetri: ka kohe per te gjithe, kemi te gjithe perjetesine.

E treta: te laje une gojen para se te laje kjo b*then.

Të ngjashme

Ska komente

Komento