Ne Aeroplan

Publikuar më 08/08/2009

Ne një aeroplan ushtarak kan fluturu një Gjerman, Italian, Shqiptar dhe një Grekë. Duke fluturuar prishet një motor i aeroplanit dhe smundet me e mbajt rendesin, vullnetarisht si patriot duhet 3 veta me kcye prej aeropllanit.
Fillon i pari:
per Emrin e popullit Gjerman kcej i pari.
i dyti:
per Emrin e popullit Italian kecej edhe une,
tona i vjen reni Shqiptarit:
Per Emrin e popullit Shqiptar e gjuj kete Grekun

Të ngjashme

Ska komente

Komento