3 te mencurit

Publikuar më 06/03/2017

Nje dite tre shoke kan qene duke biseduar. Njeri prej atyre thot: “kam degjuar se me 13 shtator bora ka me qene deri ne fyt”. Tjetri thot: “po leri bre ato llafe se un sapo degjova lajmet me 13 shtator ka me qen 40 grad celsius”. I treti i degjon dhe kthehet e thot: “uhh kush po e pastron gjith at bore ne 40 grad celsius”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento