3 barcaleta me policët!

Publikuar më 30/09/2014

Pasi formuluan pyetjen, kompjuteri u përgjigj:
– Në gjithë botën ka vetën 3 barcaleta me policët!
–    Nuk është e mundur?! — mbetën si të shokuar ata, ne vetë dimë nja njëqind! Ndaj ju drejtuan përsëri. Dhe përgjigja ishte:
–     Ka vetëm tre barcaleta me polic në gjithë botën, të tjerat janë të vërteta…

Të ngjashme

Ska komente

Komento