Doktori i mencur

Publikuar më 02/08/2009

Shkoi njeri tek doktori dhe i thot doktroi gruas time i dhemb koka doktori i thot sa e ka lartesin me duket se 14.5 c

Të ngjashme

Ska komente

Komento