2 Vëllëzrit

Publikuar më 04/07/2011

Na ishin 2 vellezer njeri e kishte emr Mendja tjetri Tathash. Nje dite Mendja shkon te pije kafe . Dhe Tathashi del per te bere xhiro me makine . Tathashin e ndalon policia . Polici i thote: -Zoteri emrin ju lutem. -Tathash zoteri. Polici: -Po kur ma the mor zoteri? -Po Tathash pra. -O zoteri si e ke emrin se nuk ma the. -Po Tathash pra. -O zoteri ku e ke mendjen? -Tu pi kafe.

Të ngjashme

Ska komente

Komento