Roboti femer

Publikuar më 30/07/2009

U shpik nje robot i ri femer prostitut. Shkencaret i vene nje mikrocip  qe ne pompen e fundit te thot: me jep leket se ta preva k..in futet i pari italiani dhe pompen e fundit i thot roboti ashtu dhe i jep leket Italiani. E njejta gje dhe me Gjermanin. Kur futet Shqiptari mbas 4oresh ne fund i thot ajo: me jep leket se ta preva k… dhe Shqiptari i thot: me jep dyfishin se te shurrosa brenda dhe te dogja mokrocipin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento