1 kafe te lutem!

Publikuar më 19/05/2012

Njeri kishte shkuar per peshkim dhe kishte marre buke me vete. Hedh grepin e pas pak i leviz filispanja dhe ky e terheq por grepi ishte bosh dhe pa krimb. Atehere vendos nje krimb tjeter dhe e hedh perseri por sa e hedh filispanja fillon e leviz. Ky e terheq dhe shikon qe krimbi nuk ishte.
Dhe keshtu vazhdoi derisa i mbaruan krimbat, atehere vendos buken e cila u zhduk menjehere. Merr nje cope mish e hedh por dhe ajo u zhduk. Merr nje cop embelsire e hedh por dhe ajo zhduket.
Merr mollen qe ishte gjeja e fundit qe kishte mbetur, e hedh por dhe ajo zhduket.
Me vone del 1 peshk i vogel dhe i thote:
-A ma ben dhe nje kafe?

Të ngjashme

Ska komente

Komento