Një bionde ne stacionin e autobusit.
Ajo është aq bionde sa që kur humbi autobusin nr. 44, mori autobusin nr. 22 dy herë…

Një nate gruaja e Nastradinit pasi mërzitet shume zen dhe e rreh paq bashkëshortin e saj. Komshiu e ndjeu zhurmën dhe të nesërmen e pyet:
– Çfarë ishte gjithë ajo zhurme mbrëmë tek ju?
– Asgjë, vetëm se gruaja ime hodhi xhaketën nga shkallët,
– Çfarë një xhaketë vetëm beri aq shumë zhurme?
– Po. Brenda saj isha dhe unë…

- Thuaji se nuk jam në shtëpi, nxiton t’i thotë
Gruaja merr telefonin dhe thotë:
– Ai është në shtëpi!
Burri i nervozuar:
– Çfarë të thashë? Pse tregove?
– Ishte për mua – i shpjegon gruaja…

Kur mësuesja shpjegon dhe nxënësi e kupton ashtu si do vet…

Një mësuese e vjetër pyeti nxënësin e saj, “Nëse unë them: ‘Unë jam e bukur’, ne cilën kohe është kjo? “

Nxënësi u përgjigj: “Shume e thjeshte, ne kohen e shkuar. “

Ndërkohë qe vjen autobusi, ajo kujdeset qe te gjithë fëmijët e saj te hipin dhe me pas i sistemon te gjithë ne sedilje te veçanta. Ndërsa i kish mbetur edhe një fëmijë pa gjetur vend, sheh një burrë qe kish hapur këmbët qe te ruante dy vende.
– E din qe po t’i mbash këmbët te mbyllura ka vend edhe për vajzën time? I thotë ajo jo pa ironi burrit
– Po ti e din qe po te kishe mbajtur këmbët e mbyllura, ne këtë autobus do te kishte vend për te gjithë? I përgjigjet gjithashtu jo pa ironi edhe burri…

Kur një mashkull bashkëbisedon me një femër…
A: Pse e kane meshkujt të vështirë për të bërë kontaktin me sy me femrat kur bashkëbisedojnë?

B: Sepse gjoksi nuk ka sy.

Ato gjetën një llambë dhe e fërkuan atë. Një xhind doli jashtë saj dhe do tu plotësonte atyre çdo dëshirë.

Koke kuqja shprehu dëshirën për tu kthyer në shtëpi. Baaam! Ajo ishte kthyer në shtëpi.

Zeshkania gjithashtu shprehu dëshirën të kthehej në shtëpi me familjen e saj. Baaam! Ajo ishte kthyer në shtëpi me familjen e saj.

Biondja tha: “Mos, unë nuk mund te mbijetoj këtu pa shoqet e mia, te lutem mi kthe mbrapsht!!! “

Selfie

Na myten hallet ore...

Ndërsa ai e fërkon atë, një xhind del jashtë dhe thotë: “Unë do t’ju plotësojë një dëshirë çfarëdo qofte ajo.”

Burri thotë, “Unë dua të jetoj në një rezidencë në Kaliforni, por jam i tmerruar nga anijet dhe aeroplanët, kështu që dua që të ndërtosh një urë nga këtu deri atje qe te iki me makine.”

Xhindi psherëtin, “Kjo është një pune shume e madhe. Me vjen keq, por nuk mund të ta plotësojë këtë dëshirë. “

Burri mendohet dhe thotë, “Dakord, atëherë unë dua të kuptoj femrat.”

Xhindi përgjigjet: “Do të donit dy korsi apo katër në atë urë…? ”

Page 1 of 25612345...102030...Last »